
අඹරාගත් කුකුළු මස් කිලෝ එකක්
අඹරාගත් ඉඟුරු ග්රෑම් 10 ක්
අඹරාගත් සුදුලුනු ග්රෑම් 10 ක්
අඹරාගත් ලූනු ග්රෑම් 50 ක්
ලුණු අවශ්ය පමණ
ගම්මිරිස් අවශ්ය ලෙස
බිත්තර 2 ක්
සාදන ක්රමය
පළමුව අඹරාගත් කුකුළු මස්වලට ඉහත සඳහන් සියලුම ද්රව්ය දමා හොඳින් අනාගන්න. ඉන්පසු මෙම මිශ්රණයෙන් පොඩි බෝල සාදා අඟල් 1/2 ක් පමණ ඝනකමට රවුමට තුනීකර ගන්න. දැන් ග්රිල් එකක දෙපැත්ත කරකවමින් පුලුස්සා ගන්න. ඉන්පසු බන් එකක් ගෙන එය දෙකට පළා බටර් තවරා ඒ මත ගි්රල්කරගත් බර්ගර් එක තබා කෑමට ගන්න.
==Sri Lankan Hot news,News,Lates news,gossip,sri news,political news,art news,techno news,educational news,article,Advices,healthy news,====
Post a Comment